Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws!

NIEUWE EIGENAAR !!!!!

Per 1 januari 2016 is Michel Vermaas de nieuwe café eigenaar van Café de Haven.

Het café heeft hierdoor nu ook een nieuw telefoonnummer: 

074 - 357 74 76

Het welkomsverhaal dat hieronder vermeld staat vervalt per heden.

 

              Welkom op de website van café De Haven.Café De Haven is van oorsprong een klein gezellig buurtcafé, welke vroeger veel bezocht werd door binnenvaartschippers die lagen te laden/lossen aan het Twentekanaal. Het café is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste en gezelligste cafés van Hengelo. Het is gelegen aan het eind van de Industriestraat (vanuit het centrum gezien) en een zeer populaire stek bij de bewoners in de buurt en inmiddels ver daarbuiten.

De vorige uitbaters waren Adnan en Inge.

Op 1 januari 1997 openden Adnan en Inge hun eigen café, maar de naam “De Haven” bleef intact.
Vanaf de eerste dag is het een groot succes geweest. Al hun energie werd in het café gestoken om er een groot succes van te maken, wat tot op de dag van vandaag is gelukt.
In het begin kwamen er twee nieuwe biljarttafels van uitzonderlijke klasse. De toiletten werden compleet vernieuwd inclusief een aangepast toilet voor gehandicapten.
Nieuwe luchtreinigers, nieuwe geluidsinstallatie, nieuwe biertanks in plaats van vaten, nieuwe koelinstallaties, kortom alles werd in het werk gesteld om een basis te leggen voor een café dat jarenlang zal meedraaien als een uitermate populaire stek voor zijn klanten.
Hun visie luidde: “De klanten komen op de eerste plaats, daarna pas onze hobby’s”.

In café De Haven hebben 4 verenigingen hun locatie gevonden. De Biljartvereniging, de Dartvereniging, de Carnavalsvereniging en sinds kort de Visvereniging. Informatie over deze verenigingen en hun activiteiten vindt u elders op deze website.

Het café heeft inmiddels de beschikking over 3 uitstekende “Jan Brock”-biljarts en 2 grote matchtafels.Daarnaast is er de beschikking over 5 prachtig aangelegde dartbanen. 
Tevens is er een ruim terras waar het heerlijk toeven is.

Onder de klanten is er een grote saamhorigheid ontstaan en van daaruit worden ook diverse activiteiten georganiseerd zoals kaartavonden, biljarttoernooien, darttoernooien, BBQ’s en zelfs gezamenlijke vakanties naar Turkije.

Kortom Adnan en Inge, een combinatie van gezelligheid en kwaliteit.

Bent u in de buurt kom dan gerust eens binnen voor een koel drankje of een warme kop koffie.

Tot ziens bij Café De Haven!

Contact

Terug naar de vorige pagina Pagina printen