Wilt u een feestje vieren maar u heeft geen locatie. Dan bent u bij café de Haven aan het goede adres. We staan open voor al uw wensen. U heeft beschikking tot multimedia zoals tv’s, beamer of muziekinstallatie.
u kunt bijvoorbeeld denken aan een:

  • Verjaardag
  • Vergadering
  • Teamfeest
  • Familiefeest
  • Bijeenkomst
  • Vrijgezellenfeest

We hebben twee gedeeltes, het cafégedeelte en zaalgedeelte. Het zaalgedeelte biedt ruimte tot 100 personen. Er is eigen toiletgroep en een kleine bar met een tappunt. Bij dit gedeelte zou u ook gebruiken kunnen maken van de zij-ingang. Zodat uw gasten niet door het andere gedeelte hoeven om bij u op het feestje te komen. Als u uw eigen muziek wilt en dan kunt u ons uw playlist opsturen en zorgen wij ervoor dat er op uw feestje u uw muziek hoort. Maar ter plekke komen met verzoekjes kan natuurlijk altijd!

Het cafégedeelte is kleiner dan de zaal en heeft ook een grote bar. Dit gedeelte biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. Ook hier is er eigen toiletgroep. Gebruik maken van uw eigen ingang. Dit gedeelte is niet afzonderlijk te huren van het zaalgedeelte.

Zo kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden. Het is aan u hoelang u uw feestje wilt geven. Denk hier aan 2/3/4 uur lang. En over het tijdstip. Door de biljartwedstrijden moeten we samen de juiste tijd en datum vinden. Een hapjes arrangement en drank arrangement. Een hapjes arrangement kunnen warme hapjes zoals een bittergarnituur of frites of ook koude hapjes. Bij een drankarrangement kunt u denken aan bier, fris, wijn of toch iets luxer met sterke dranken erbij in. Of een koffie, cappuccino of thee arrangement. Dit allemaal kunnen wij met u overleggen.

Maak een afspraak en de koffie staat klaar voor u en het is vrijblijvend. Als u een zaal gaat huren is drankafname verplicht.